REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

01-07 Aralık 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. O Yıl

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  3. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  4. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  5. Bahçıvan ve Ölüm

    Georgi Gospodinov

      (Metis Yayınları)
  6. Kalp Saati

    Irvin D. Yalom

    ,

    Benjamin Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  7. Boyun Eğmeyen Kadınlar

    Bahar Eriş

      (Alfa Yayınları)
  8. Fidan Hanım

    Sinan Akyüz

      (Alfa Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  3. Yellowface

    R. F. Kuang

      (HarperCollins)
  4. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  7. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  11. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri
ISBN: 978-975-14-2225-5
Sayfa Sayısı: 408
Ebat: 200 x 270 mm
Basım Sayısı: 4
Yayın Tarihi: 03.11.2025
Fiyatı: 650.00 TL


Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Dostlardan Seçmeler

Ülkü Necipoğlu



"Yeni Lezzetlerle Toplam 550 Tarif ve Ek Bilgiler..."

‘Marifet iltifata tabidir’ diye güzel bir söz var. İltifat işittikçe daha da güzel şeyler yapmaya çalışıyor insan. Bir gün düşündüm, ailemden ve dostlarımdan öğrendiklerim yitip gidebilir. İşte bu gözle bakınca, yıllardır biriktirdiğim notların kitap olarak yayınlanması fikri cazip görünmeye başladı. Arkadaşlarımın keyifli sofralarından öğrendiklerim, bu kitaptaki seçmelerin büyük bir kısmını oluşturuyor. Seçtiğim yemeklerin diğer bir kısmı ailemden, bilhassa Rumeli kökenli, İstanbullu annemden ve Egeli kayınvalidemden öğrendiklerimdir. Bunların yanı sıra, Lenôtre gibi ustaların kitaplarından aldığım, damak tadımıza uyan bazı tarifleri de kitaba katmakta yarar gördüm.

ÜLKÜ NECİPOĞLU